Huovutusristeily Puulalla

Huovutusristeily Puulalla

Opi huovuttamaan uniikkeja kukkasia huopataiteilija Mari Jalavan ohjauksessa, kauniilla Puulalla, upealla Sorella-aluksella.

Kurssilla yhdistyy monta ihanaa asiaa; huovutus, risteily, luonto, hyvä ruoka. Tämä on elämys, nautintoa kaikilla aisteilla ja arjesta irti! Opit huovuttamaan villasta Tuuli- huopataidekukan, jonka saat muistoksi matkalta. Kukkaa voit käyttää asusteena puvussa, huivissa, hiuksissa, laukussa, koristeena kattauksissa jne.

Keston. 4 h.
Kurssipaikka

Sorella-alus (Puula Tours), Puula, Kangasniemi. Lähtö- ja paluusatama Rantatori. https://www.puulatours.fi/ , https://www.visitmikkeli.fi/kangasniemi

Ajankohtalauantai 17.6.2023 klo 12-16
Henkilömäärä5-12 henkilöä
PalvelukieletSuomi, englanti
VaativuusKurssi soveltuu nuorille ja aikuisille, vasta-alkajista edistyneempiin kädentaitajiin.
Hinta229 €
VaatetusMukavat työvaatteet, saattaa roiskua vettä ja saippuaa.
Hinta sisältääOpetus, villa yhteen kukkaan, risteily n. 4 h, ruokaisa salaattilounas, kahvi/tee, kakkua ja juomat. Kerro ilmottautumisen yhteydessä mahdollisista ruoka-aineallergioista. Huom! Jos huono sää estää risteilyn, huovutus ja ruokailu aluksen ollessa laiturissa. Hinta tällöin 170€.
TyövälineetHuovutusneula, neulahuovutusalusta, kuminen tai muu liukumaton huovutusalusta, pikku pyyhe, vesiastia, saippua, terävät sakset. Jos sinulla ei ole omia välineitä, kerro ilmottautumisen yhteydessä mitä haluat ostaa tai lainata.
IlmoittautuminenSitovat ilmottautumiset la 3.6.2023 mennessä. Lasku kurssista lähetetään sähköpostiin.
LisätiedotMari Jalava 040 801 0844 / orders@jalavilla.com

Varaa paikkasi