Palvelut

Ompelu-, brodeeraus- ja pesulapalvelut

Luotettavaa ja laadukasta ompelu- ja brodeerauspalvelua. Välityspalveluna myös pesula- ja suutarinpalvelut sekä ompelukoneiden huolto ja -myynti.

Luotettavaa ja laadukasta ompelu- ja brodeerauspalvelua. Välityspalveluna myös pesula- ja suutarinpalvelut sekä ompelukoneiden huolto ja -myynti.

Jalavilla - Sisustustekstiilien ompelu

Sisustustekstiilien ompelu

Ompelemme juuri sinun kotiisi sopivat sisustustekstiilit yksilöllisesti toiveidesi mukaan. Myymälässä on myös valmiina esimerkiksi koristetyynyjä. Meiltä löydät hyvän valikoiman sisustuskankaita, joista voimme yhdessä suunnitella toiveidesi mukaiset verhot, peitot ja tyynyt kotisi mittojen mukaan.

Jalavilla - Korjausompelu

Korjausompelu

Pienellä korjauksella vaatteelle voidaan saada paljon lisää käyttöikää. Teemme paikkaukset, vetoketjujen vaihdot, lyhennykset, pienennykset ja muut pukujen muutostyöt ammattitaidolla. Laadukkailla koneillamme onnistuu siististi niin nahkavaatteiden kuin joustavien trikoidenkin ompeleminen. Kysy arviota myös erikoiskorjauksiin kuten veneen pressuihin, moottorikelkan suojiin tai koirien hihnoihin.

Jalavilla - Brodeerauspalvelu

Brodeerauspalvelu

Brodeeraamalla tekstiileihin saadaan kauniita yksityiskohtia ja yksilöllistä kosketusta. Brodeeraamme tilauksesta yksittäiskappaleina tai pieninä sarjoina tyynyliinat, t-paidat, pipot, pyyhkeet ja muut tekstiilit. Hyviä ideoita ovat esim. kastettujen nimien brodeeraaminen kastemekkoon, persoonallisten yksityiskohtien tekeminen häälahjoihin ja muihin lahjoihin ja kylpytakkien ja pyyhkeiden nimikoiminen.

Jalavilla - Pesulapalveluiden välitys

Pesulapalveluiden välitys

Saat kauttamme sujuvasti pesulapalvelut kaikille tekstiileille juhlapuvuista mattoihin. Tuo pestävät tekstiilit Jalavillaan keskiviikkoaamuun mennessä, niin saat ne seuraavan viikon torstaina puhtaina takaisin. Tasona pestävissä matoissa toimitusaika on kaksi viikkoa. Pesusta vastaa Mikkelissä toimiva Quick Shop -pesula.

Jalavilla - Ompelukoneiden huolto ja myynti

Ompelukoneiden huolto ja myynti

Voit tuoda huollettavan ompelukoneen Jalavillaan silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Huollosta vastaa Martti Savolainen Ky. Jos olet kiinnostunut koneen ostamisesta, ota yhteyttä suoraan Marttiin, p. 040 5369 662.

Jalavilla - Suutarinpalvelut

Suutarinpalvelut

Suutarin työt tekee suutarimestari Mikkelin Graanilla. Tuotteet kuljetetaan keskiviikkoisin. Toimitusaika 1-2 vkoa.