Huopakorut

Huovutetut
Mari Jalava
design korut

Uniikit huopataidekorut tuovat kantajalleen iloa ja hyvää mieltä niin arkeen kuin juhlaankin.

Tyyni

Tyyni-sarjan korut ovat lumoavan hillittyjä. Niiden muotokieli on kauniin pelkistetty ja samalla elegantti. Muoto on kuin pehmein siveltimen vedoin maalattu kaunis kukka tai väreilevä veden pinta. Valitse oma Tyyni-korusi eri värivaihtoehdoista.

Tutustu värien symboliikkaan

Laine

Laine-sarjan korut ovat muodoltaan kuin lämpimän kesätuulen muotoilemia poutapilviä taivaalla tai meren pehmeän aallon muotoilema rantahiekka. Laine on Tyyni-koruun verrattuna särmikkäämpi, kuitenkin hillityn pehmeällä tavalla. Laine-korusarjasta löytyy myös erikokoisia ja -värisiä vaihtoehtoja. Valitse oma suosikkisi!

Pyörre

Pyörre-koru on jo nimensä mukaisesti kuin pyörre, spiraalimainen ja särmikäs mutta samalla kukan pehmeän muodon omaava kaunis koru. Se antaa sinulle voimaa ja särmää ja maustaa napakasti pelkistetyn asun, hatun, huivin tai vaikka kampauksen. Valitse oma voimavärisi korulle.

Morsiuskimppu - tilaustuote

Hääpäivä on jotain unohtumatonta ja ainutlaatuinen päivä morsiamen ja hääparin elämässä. Kuten hääpuku, myös morsiuskimppu on katseenkerääjä itse morsiamen lisäksi.

Mari Jalava design-morsiuskimppu on kaunis kuin koru, ajaton ja ekologinen. Se säilyy ajassa eteenpäin, äidiltä tyttärelle ja tuo kauniit muistot mieleen aina uudelleen ja uudelleen.

Morsiuskimppu sopii pariksi usean erilaisen puvun kanssa tuoden kokonaisuuteen luonnollisuutta, kaunislinjaisuutta ja ainulaatuisuutta. Toista täysin samanlaista kimppua ei löydy Mari Jalavan valikoimasta, sillä jokainen kimppu, kuten korukin, on ainutlaatuinen käsityötaideteos.

Mari Jalava design korusarjasta löydät myös kauniit kukkakorut sekä rannekorut, jotka sopivat hääteemaan. Huomioithan, että morsiuskimppu on tuote, joka valmistetaan tilauksesta. Varauduthan pidempään, n. 1-2 kk toimitusaikaan.

Rannekoru - tilaustuote

Kaunis, ajaton ja uniikki rannekoru, joka sopii esimerkiksi hääteemaan kaasolle tai morsiustytölle, lahjaksi tai oman arjen kaunistajaksi. Rannekorun materiaali, villa, on ekologinen ja kestävä ja kevyt kantaa. Mari Jalava design koru- ja tuotesarjasta löydät myös kauniit kukkakorut sekä morsiuskimpun.

Huomioithan, että rannekoru on tuote, joka valmistetaan tilauksesta. Varauduthan pidempään, n.3 vkon toimitusaikaan.

Lahjakortti

Mikä olisikaan sopivampi lahja syntymäpäiväsankarille, äidille äitienpäiväksi, juuri valmistuneelle tai muuta merkkipäivää viettävälle henkilölle kuin Mari Jalava Design-lahjakortti. Lahjakortti käy sekä design-koruille että huovutuskursseille ja lahjan saaja voi itse valita sopivimman korun tai kurssin. Helppo ja kaunis tapa muistaa päivänsankaria!

Korut ovat uniikkeja, Mari Jalavan suunnittelemia ja käsityönä Kangasniemellä valmistettuja. Valitse omasi monipuolisesta valikoimasta!

Jalavilla