Palautusohjeet

Palautussoikeus

Tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

Palautussoikeus ja ostoturva

Tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, vahingoittumaton ja jälleenmyyntikelpoinen. Alkuperäisten tuotemerkintöjen ja tuotteessa kiinni olevien etikettien ja osien tulee olla paikallaan. Muussa tapauksessa emme hyvitä tuotteen hintaa emmekä ota palautusta vastaan.
Palauttaessasi tuotteen tulee sinun huolehtia palautuskustannuksista itse. Jos tuote on vaurioitunut kuljetuksen aikana, katso ohjeet palautukselle kohdassa Vahingoittunut lähetys

Vaihto- ja palautusoikeus ei koske tuotteita, jotka valmistetaan tilauksesta asiakkaalle eikä lahjakortteja tai verkkokursseja.

Vastaamme tuotteiden virheistä myös palautusoikeuden päättymisen jälkeen. Tarkasta tuote välittömästi sen saatuasi. Havaittuasi virheen ota heti yhteys meihin tilanteen korjaamiseksi.

Virheeksi ei lueta väärän väristä tuotetta, jos tuotteesta on saanut kuvien perusteella eri vaikutelman. Tutustu aina tuotetietoihin varmistaaksesi tuotteen väri. koko ja malli.

Pidätämme oikeuden tilauksen perumiseen selvän hintavirheen ollessa kyseessä. Selvällä hintavirheellä tarkoitetaan sitä, että tuotteen ilmoitettu hinta poikkeaa selvästi ja merkittävästi tuotteen oikeasta ja oikein esitetystä hinnasta.

Tuotteisiin ja palautuksiin liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä sähköpostitse orders@jalavilla.com

Tuotevirheen korjaaminen

Jos toimitettu tuote on vioittunut toimituksen aikana, voit tehdä tuotteesta virheilmoituksen heti saatuasi tuotteen ja jättää vioittuneen tuotteen ns. asiakaspalautuksena logistiikkayhteistyökumppanin Postin noudettavaksi.Samalla pyydämme ilmoittamaan, palautatko tuotteen ja haluatko rahat takaisin vai toivotko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tilalle. Rahojen palautusta varten pyydämme ilmoittamaan tilinumeron.

Vahingoittunut lähetys

Jos toimitettu tuote on vioittunut toimituksen aikana, tee heti Postiin ilmoitus täyttämällä “Vahingoittunut lähetys”-lomake Postin verkkosivuilla. Ole yhteydessä myös meihin. Lomakkeen löydät sivulta https://www.posti.fi/fi/asiakastuki/vastaanottaminen/vahingoittunut-lahetys

Tuotteen palauttaminen

Jos palautat tuotteen, toimi seuraavasti:

1. Ilmoita palautuksesta sähköpostitse osoitteeseen orders@jalavilla.com ja kerro palautuksen syy.

2. Lähetämme sähköpostiisi uuden osoitekortin. Tulosta se.

3. Pakkaa palautettavat tuotteet ja niiden mukana tullut lähetyslista alkuperäiseen lähetyspakkaukseen. Palautettavan tuotteen tulee olla hyvin pakattu ja alkuperäispakkauksessaan.

4. Kiinnitä uusi osoitekortti alkuperäisen paketin päälle niin, että aiemmat merkinnät peittyvät. Toimita Postin kuljetettavaksi. Varmista että saat palautuksesta kuitin.

Palautus on sinulle maksutonta.

Palautusosoite:

Jalavilla
Keskustie 2
51200 Kangasniemi
Puhelin +358 40 801 0844
Sähköposti: orders@jalavilla.com