Mari Jalava Design-huovutuskurssi

Design by Mari Jalava

290,00 €

Värien kiehtova maailma & oman designkorun huovutus

Mari Jalavan huovutuskurssi, jossa huovutettavan kukkakorun värit ja värien tarinat tempaavat kurssilaiset mukaansa, on yhden päivän kurssi. Taiteilija Mari Jalava, jonka korut kulkevat Mari Jalava design-nimellä, opastaa sinut huovuttamisen maailmaan. Kurssipäivän lopuksi sinulla on uniikki, itse tehty kukkakoru valmiina käyttöön tai vaikka lahjaksi annettavaksi.

Mari Jalava käyttää valmistamissaan koruissa ja tilaustöissä ainutlaatuista, itse kehittelemäänsä huovutustekniikkaa, jota sinä pääset myös kurssilla kokeilemaan valmistettavaan koruun.
Marin korut ovat uniikkeja, suomalaisia design koruja ja kahta täysin samanlaista korua ei ole olemassa.
Kurssi sopii kaikille ja se on oiva aktiviteetti vaikkapa polttariporukalle, työtiimille tai kenelle tahansa, joka haluaa tehdä uniikin käsityön omaksi iloksi ja ylpeyden aiheekseen tai vaikka syntymäpäivä-, joulu- tai äitienpäivälahjaksi. Kurssi on myös erinomainen keskittymistä harjoittava aktiviteetti.

Kurssi järjestetään lähiopetuksena ja sen kesto on n.7 tuntia. Kurssin hintaan sisältyy lounas ja kurssimateriaali.

Mukaan mahtuu 10 ensimmäiseksi ilmoittautunutta ja kurssimaksun maksanutta. Peruutustilanteessa kurssimaksua ei palauteta vaan se korvataan uutena kurssiajankohtana osallistujalle.


Kurssit pituus: 7h

Kurssin hinta: 290 € sisältäen kurssimateriaalin ja lounaan

Kurssin minimi ja maksimi osallistujamäärä: 5 – 10 henkeä

Paikka ja ajankohta: katso jalavilla.com etusivun "Tapahtumat" osiosta eri kurssien ajankohdat

Materiaali: merinovilla

Jokainen koru on uniikki, ja valmistettu käsityönä Suomessa.

Tutustu myös