Hurmaavat huopataidekukat - Naaranlahdessa

Hurmaavat huopataidekukat - Naaranlahdessa

Villiinny villoista ja opi, miten villat laitetaan kukkimaan. Viikonloppukurssilla opetellaan huopataidekukkien valmistaminen.

Huovutus kiehtoo, koukuttaa ja yllättää. Tule huopataiteilija Mari Jalavan mukaan matkalle uniikkien huopataidekukkien lumoavaan maailmaan. Mari Jalavan huopataidetta on ollut Suomen lisäksi esillä kutsunäyttelyissä Ranskassa, Saksassa ja Islannissa ja hän on opettanut huovutusta Belgiassa, Nyt sinullakin on mahdollisuus oppia tämän tekniikan salat ja luoda näyttäviä asusteita huovuttamalla.

Viikonloppukurssilla majoitutaan viihtyisissä huoneissa kauniin Puruveden rannalla, Matkailutila Naaranlahdessa, rauhallisen luonnon syleilyssä. Illalla voit nauttia saunan löylyistä ja pulahtaa uimaan tai lumoutua kävelystä lähimetsässä. Ehkä haluat soudella tai istua iltaa nuotion äärellä omia eväitä nauttien? Onnistuu!

Kesto, ajankohta:2 päivää, 2 yötä
Paikkakunta, toteutuspaikka, reitti:Matkailutila Naaranlahti, Savonlinna
Saatavuus, toteutusajankohta ja kellonaika:26.-28.8.2022 (saapuminen pe klo 16, kotiinlähtö su klo 16)
Ryhmille tilauksesta syyskuu - toukokuu pe-su
Henkilömäärä:8-15 henkilöä
Palvelukielet:Suomi, englanti
Vaativuus:Ei vaadi aiempaa kokemusta
Hinta, lapsihinta ja alennukset:565€ + materiaalimaksu 20€
Vaatetus:Mukavat työvaatteet, (huovuttaessa saattaa roiskua vettä ja saippuaa)
Hinta sisältää:Opetus la ja su, villat kolmen kukan huovuttamiseen, majoitus (pe-su) kahden henkilön huoneissa, rantasauna, ruokailut ja päiväkahvit.
Lisäpalvelut ja hinta:Yhden henkilön huonelisä +40€/2vrk
Ennakkovarausaikataulu:Sitovat ilmottautumiset 29.7.2022 mennessä. (Syys-toukokuun ryhmät 4 vkoa ennen aiottua ajankohtaa)
Lisätietoja:Jos sinulla on omia materiaaleja ja työvälineitä, ota mukaan.
Tarvikelista lähetetään ilmoittautuneille.
Kurssi toteutuu, jos määräpäivään mennessä on ilmoittautunut
vähintään 8 henkilöä.

Ohjelma

1. kurssipäivä, lauantai klo 10-17

Mari Jalava kertoo oman tarinansa matkasta villojen viettelemään maailmaan ja tutustutaan värien symboliikkaan. Opitaan huopataidekukkiin sopivat villat ja kuidut sekä työvälineet. Huovutetaan kolmiulotteinen, yksivärinen “Onni”-kukka, joka on pyöreähkö muodoltaan. Huopataidekukka sopii asustekoruksi pukuun, hiuksiin, hattuun, laukkuun, mihin vain. Vaikkapa koristeeksi kattaukseen. Opetellaan huovuttamaan myös eri värein sävytetty “Onni”-kukka.

2. kurssipäivä, sunnuntai klo 10-15

Opitaan huovuttamaan “Tuulia”-kukka, jossa on terälehtien lisäksi kauniita kiekuroita, huiskaleita. Lopuksi on aikaa vapaavalintaiselle työlle, jossa opittuja taitoja soveltaen jokainen huovuttaa oman tyylisiä kukkasia ja kokeilee rohkeasti uusia muotoja.

Varaa paikkasi

Kurssilla on vapaita paikkoja 14/15.